Vind uw persoonlijke make-up

De juiste make-up vinden is niet altijd zo gemakkelijk!

dsc741520

Als je een damesblad opent, zie je vaak veel verwijzingen naar nieuwe make-up producten. Door prachtig opgemaakte vrouwen, worden wekelijks nieuwe producten aangeprezen, welke ook nog in talloze tinten te verkrijgen zijn. Hoe werkt dit nu in de praktijk? Niet iedere vrouw weet de juiste keuze te maken uit het grote aanbod dat te verkrijgen is. Een beetje hulp is dan wel zo prettig.

Hieronder enkele belangrijke punten, die kunnen helpen bij het maken van de beste keuze.

Test make-up niet op de rug van de hand, omdat daar de huid, door de zon, anders verkleurd dan in het gezicht. De beste plek om make-up te testen is rond de slaap, aan de zijkant van het hoofd. De make-up moet als het ware opgenomen worden door de huid. Het resultaat zal mooier zijn als een lichtere kleur wordt genomen dan die van de huid zelf.

Het is ook belangrijk om te overwegen welke huid je hebt. Een jeugdige huid vereist minder aan werkzame stoffen, dan een rijpere huid. De vette huid vereist weer een andere consistentie dan de droge of gevoelige huid.

Voordat een definitieve keuze wordt gemaakt; vraag om een monstertje van het gekozen product. Hiermee kan thuis ook worden getest op een mogelijke allergie. Nog steeds niet zeker? Vraag gerust om hetzelfde product van meerdere merken. Bij een juiste keuze, ziet de huid er mooi egaal uit en niet als een masker.

Een laatste tip; gebruik make-up dagelijks. De juiste make-up zorgt voor de huid, beperkt de milieu-invloeden en geeft u een gevoel van zelfvertrouwen.

Veel succes bij de volgende aankoop!
Kommentare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *