Stagiaire Joanne

En Miss Flevoland kandidate Joanne de Boer

Kappersstudent Joanne de Boer loopt bij ons stage; zij is 2e jaars student van het Friese Poort en leert bij ons de kneepjes van het kappersvak. Ook kijkt en helpt ze mee met wassen en drogen van de klanten, dit tot volle tevredenheid. Ze blijkt ook een massage specialist te zijn.
Joanne; Het is voor mij mogelijk om bij StyleColor mijn kappersmodellen/opdrachten te verzorgen zodat ik mijn kappersopleiding succesvol af kan ronden. Ik ben heel blij dat ik deze stageplek heb gevonden.

Een leuk detail; Joanne doet mee aan de Flevolandse Missverkiezingen 2017. De eerste voorronde is geweest, hieruit zijn 31 dames van de 100den overgebleven, waarvan Joanne er ook eentje is. Nog een leuk detail; oud-stagiare Janita Verolme is ook ingeloot. Hilde wenst haar beide stagiaires heel veel succes tijdens deze verkiezing waarbij hun schoonheid zichtbaar wordt, maar waar ze ook gemotiveerd en gestimuleerd worden om hun talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Voor de fotoshoot heeft Hilde Joanne opgemaakt. Het thema voor de fotoshoot was clean, basic en naturel.
Joanne haar eigen woorden over deze ervaring; ik vind het een erg leuke en leerzame ervaring, ik voel me erg gezegend dat ik met zulke leuke, mooie en aardige meiden in de groep zit. Ik ben dankbaar voor de kansen die de organisatie Miss Beauty of Flevoland mij geeft. Deze ervaring heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven.

Wilt u Joanne volgen of op haar stemmen? Volg haar via dezeFacebookpagina.
Kommentare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *