Hoe vind ik de juiste make-up?

Mevr Schulz reist samen met haar man naar een zakelijke afspraak. Het is belangrijk voor haar om een goede indruk te maken en ze heeft daarom veel zorg aan haar uiterlijk besteedt. Onderweg echter merkt haar man op dat de make-up niet mooi naturel lijkt, maar wat onnatuurlijk.

De juiste make-up vinden is niet altijd zo gemakkelijk!

Als u een damesblad opent, ziet u vaak veel verwijzingen naar nieuwe make-up producten. Door prachtig opgemaakte vrouwen, worden wekelijks nieuwe producten aangeprezen, welke ook nog in talloze tinten te verkrijgen zijn. Hoe werkt dit nu in de praktijk? Niet iedere vrouw weet de juiste keuze te maken uit het grote aanbod dat te verkrijgen is. Een beetje hulp is dan wel zo prettig.

Hieronder beschrijf ik enkele belangrijke punten, die u kunnen helpen bij het maken van de beste keuze voor u.

Test make-up niet op de rug van de hand, omdat daar de huid, door de zon, anders verkleurd dan in het gezicht. De beste plek om make-up te testen is rond de slaap, aan de zijkant van het hoofd. De make-up moet als het ware opgenomen worden door de huid. Het resultaat zal mooier zijn als u een lichtere kleur neemt dan die van de huid zelf.

Het is ook belangrijk om te overwegen welke huid u heeft. Een jeugdige huid vereist minder aan werkzame stoffen, dan een rijpere huid. De vette huid vereist weer een andere consistentie dan de droge of gevoelige huid.

Voordat u een definitieve keuze maakt, kunt u altijd vragen om een monstertje van het door u gekozen product. Hiermee kunt u thuis ook testen op een mogelijke allergie. Als u nog steeds niet zeker bent van u keuze, vraag gerust om de producten van meerdere merken, totdat u zich goed voelt bij uw keuze. Wanneer u correct gekozen heeft, ziet de huid er mooi egaal uit en niet als een masker.

Voor een bijzondere gelegenheid verwijs ik u graag naar een schoonheidsspecialiste of visagist. U zult versteld staan van hun kennis en verrast door hoe kundig zij uw gezicht zullen accentueren. Een investering waar u veel plezier aan zult hebben.

Ik raad aan om make-up dagelijks te gebruiken. De juiste make-up zorgt voor uw huid, beperkt de milieu-invloeden en geeft u een gevoel van zelfvertrouwen.

Veel succes bij de volgende aankoop.
Kommentare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *