Herfst en winter 2017

De zomer is voorbij, buiten wordt het steeds guurder en de dagen worden korter. De tuin wordt een beetje aan haar lot overgelaten en we richten ons op het gezellig maken van onze huizen. Open haard, warme trui en de verlichte kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer. Het is leuk om door de gevallen, ritselende bladeren te lopen, te genieten van de laatste zonnestralen en om de verscheidenheid aan kleuren te bewonderen.

Hoe vertaalt zich dit naar de wereld van make-up en mode?

Make-up betekent individualiteit. Kleuren en texturen mogen vrijer worden vermengd en warme tonen zijn “in”. Een grote “maar” echter, voordat u investeert in nieuwe make-up. Denk aan uw huid! Najaar / winterweer betekent dat de huid extra vocht nodig heeft en uw huid zal u dankbaar zijn voor wat extra aandacht.

Make-up is als een tweede huid. Laat u goed adviseren over de verschillende producten, zodat u stralend voor de dag komt. De wenkbrauwen horen perfect en sterk getekend voor een krachtige uitstraling.

In de zomer al lagen de schappen vol met roze tinten oogschaduwen. Met oranje- en abrikooskleurige oogschaduwtinten maakt u een soepele overgang naar de herfst en winter. Echter ook de antraciet of koperen oogschaduwkleuren zijn perfect, zeker als ze samengaan met glinsterende lichtpuntjes die het oog benadrukken. Als u een liefhebster bent van rouge, kies dan een lichte roze tint.

De contouren van de lippen accentueert u lichtjes tot onzichtbaar, waarna u ze inkleurt met nude of lichte, warme kleuren. Met een warme glos brengt u een natuurlijke glans aan die ook nog eens zorgt voor extra volume.

In de nagellakkleuren overheersen momenteel de perzik – sinaasappel – abrikoosachtige kleuren. Wel een waarschuwing vooraf; aangezien deze kleuren gelig zijn, staat het mooier als uw handen gebruind zijn.

De herfst haarkleur heet Fallayage. Fallayage is het toverwoord dat u goed moet onthouden als u de volgende keer bij de kapper in de stoel zit. De trend staat voor warme, glanzende lokken. Misschien wel het allerbeste nieuws is dat iedereen, maar dan ook iedereen, een perfecte kandidaat is voor fallayage. Drie of meer tinten kleuren worden “versmolten” met de natuurlijke haarkleur. De kleuren overlappen elkaar. De zachte overgangen creëren een natuurlijke uitstraling met een diepe, natuurlijke glans.

In de modewereld zijn de kleuren: warm rood; koud blauw (kobalt); paars; crème karamel; helder bruin en olijfgroen. Crème is niet zo hard als wit en karamel geeft een luxueuze uitstraling. In deze kille dagen viert het gebreide vest zijn comeback en dit in combinatie met een wijd uitgesneden wollen broek zorgt ervoor dat u zeer goed voor de dag komt.

Kleding en roklengte gaat weer richting midi en laarzen eronder complementeren een stijlvolle look. Lange jassen gemaakt van zachte stoffen óf gewatteerde jassen zorgen voor warmte en de juiste uitstraling.

Draagt u liever schoenen? Dan raad ik u aan om lakschoenen of veterschoenen te kiezen. Een stoere tas en een wat grovere riem maken uw look compleet.

Bent u in de stemming voor herfst en winter? Be Colourful and Be Happy!!!
Kommentare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *